Klantenservice: +31 (0)111 - 23 08 09
0
Winkelwagen
€ 0,00
gedenkstenen van natuursteen

Gedenkstenen van natuursteen, glas en keramiek. Kleine handzame gedenkartikelen leverbaar in verschillende vormen en kleuren. Met een persoonlijke tekst , een tekening of lasergravure van een fotoportret van uw dierbaren zijn de steentjes een mooie en tastbare herinnering voor plaatsing bij een gedenkmonument of op een dierbaar plaatsje thuis.

Een uniek en persoonlijk gedenksteentje
Een gedenksteentje wordt pas persoonlijk met een tekst, tekening en/of foto van uw dierbare. U kunt kiezen uit vele mooie voorbeeldteksten, of u schrijft deze zelf. Na ontvangst van deze informatie maken wij voor u een ontwerp. Dit voorbeeld dient voor controle van de juiste schrijfwijze uw tekst, persoonsnamen en data. Mogelijke correcties worden verwerkt en een nieuw voorbeeld wordt u aangeboden. Na akkoord dragen wij zorg dat uw gedenksteentje overeenkomstig wordt gemaakt door onze vakmensen. De levertijd na akkoord ontwerp is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.Graniet komt voor over heel de wereld en in vele kleuren !

Natuursteen bestaat uit gestold steen zoals magma en lava of uit versteend sediment zoals zand, kalk en kei. De natuursteen die gewonnen wordt is al miljoenen jaren oud. Graniet kan door zijn eigenschappen zeer goed tegen de weersomstandigheden. De meeste grafstenen zijn dan ook gemaakt van graniet. U heeft dus een uniek gedenkteken. Er zijn vele kleuren graniet omdat het bijna overal ter wereld voorkomt. De unieke kleur van graniet komt door de spikkels (vaak kristallen) in de steen. Graniet heeft een gelijkmatige structuur en gespikkeld.

Een gedenksteen is een klein handzaam blok graniet, deze zijn mooi gepolijst en leverbaar in vele verschillende kleuren. Graniet is voor 100% een natuurproduct en kent eindeloos veel kleuren en kleurtekeningen. Het is robuust en onverslijtbaar, prima geschikt dus voor plaatsing buitenshuis. Geen enkele granietsoort is hetzelfde, zelfs binnen één en dezelfde groeve kan de kleur en structuur van het steen nog variëren.


Bedrijfsinformatie

Gedenkartikelen
   
KvK 57058962
BTW NL852421345B01
IBAN NL28 KNAB 0259 1491 60

Qshops webwinkel Keurmerk
 

Contact informatie

Gedenkartikelen
Telefoon +31 (0)111 - 23 08 09
E-mail info@gedenkartikelen.nl
Adres Zuid-Kerkstraat 19
  4486 BN Colijnsplaat (Zeeland)
Bezoek uitsluitend op afspraak
   
Wij zijn telefonisch bereikbaar:
dinsdag t/m vrijdag: 09:00 tot 16:00 uur
zaterdag: 10:00 t/m 14:00 uur
Alle bedragen zijn inclusief btw

Fijn deze Cookies maar wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies